Hvala za čudovito glasbo na včerajšnjem Valentinovem plesu. Po dolgem, dolgem času sem zopet poslušal kakšen band v živo. O Export-B lahko povem same pohvalne besede. Z okusom izbran
repertoar za včerajšnjo priložnost, dober zvok, zelo čutno zapete balade pevke (z zaprtimi očmi, ker ve text na pamet) ter Piki; nepogrešljiva konferansa, kar daje pečat EX-b. Vse je bilo brezhibno.


Dušan Erbus, Ptuj 14.02.2020

Profesionalno odigrana glasba in vodenje celotnega dogodka. Piki hvala tebi in tvojemu ansamblu za nepozaben večer.

 

Ivica, Maribor 26.10.2019

Spoštovani gospod Piki,


Najlepše se zahvaljujem Vam in vašima sodelavcema pri podpori izvedbe naše točke. Bilo je čudovito vzdušje ves večer. 


Hvala. Lep pozdrav!

Janez Maribor, 27.10. 2019

Najin poročni dan je bil za naju zares popoln, nepozaben in čustven in velika zasluga gre seveda tudi vsem vam. Glasba je bila odlična, super izbor skladb, vsi so pohvalili vašo sproščenost, duhovitost, nevsiljivost, vsi smo se zabavali in super naplesali. Kar se mene tiče, je trajalo ravno prav, žal mi je edino, da nisem bila prisotna na koncu pri zadnjih skladbah. Ampak naš najmlajši me je potreboval in vesela sem, da se je čez cel večer tudi z njim izšlo tako, da sem se lahko naplesala in zabavala. 

Zato Piki, najlepša hvala, da si bil (ste bili) del najinega najlepšega dne, ki nama bo za vedno ostal v najlepših spominih - jaz bi kar zavrtela čas nazaj in ga doživela še enkrat.

Pošljem kakšno fotografijo od fotografinje, - ko jih dobiva.

Še enkrat hvala vsem in se vidimo.

Mateja, Ruše, 14.10. 2019
 

Hvala za za čudovito vzdušje na moji 40.tki. Odzivi ter spomini so fantastični ! Za čudovito vzdušje ste 'krivi' vi – 'export-B' ! Top ste ! Predvsem hvala za vsa presenečenja in klobaso velikanko !

 

Matej, Pohorje 07.09.2019

Pozdravljen Piki,
sva te želela že kontaktirati, ampak sva bila do včeraj zvečer popolnoma okupirana s pospravljanjem in urejanjem stvari.  Bilo je res NEPOZABNO. Naredili ste totalno žurko, stopnjevali tempo, res imava za vas same pohvale!! Tudi najini gosti so bili nad vami navdušeni - saj si videl, da je bilo plesišče v eno zasedeno. :)  Veš kako je - nikoli ne veš točno, kaj pričakovati, ko greš na poroko, kakšen stil, kakšno žurko, zato so bili vsi še posebej presenečeni. Pa vi ste itak kvalitetni, to sva vedela že preden smo se dogovorili, drugače vas sploh ne bi klicala, če ne bi imeli res super priporočil. :) Mi pa smo se tudi itak takoj ujeli, tako da v vas nisva dvomila niti sekundo. Tako, da vse super, vse je bilo kot dogovorjeno in res BRAVO, same pohvale. :) Tako se to dela!

 

Midva vas bova v vsakem primeru vedno priporočala tudi za naprej, ker je bilo NEPOZABNO. Kaj pa veš, mogoče pa se spet srečamo ob kakšni drugi priložnosti ali pa kdaj na kakšni poroki, nikoli ne veš.

 

Tudi midva tako tebi, kot celotni skupini želiva vse dobro - veliko dobrih nastopov in zadovoljstva ob delu, osebno pa seveda zdravja, sreče in vsega ostalega, kar spada zraven. Faca si :), ostani takšen, kot si ! 


Lep pozdrav,
Breda in Zoran
Maribor, 31.08. 2019

Dragi Piki, lepo pozdravljen,

z ženo Darjo nama obujava lepe spomine na prijetno doživet silverstrski večer in, za najin okus, odličen glasbeni izbor in še bolj za briljantno izvedeno glasbo. Kadar v družbi nanese pogovor na glasbo ali silvestrski glasbeni nastop, vsakomur poveva, da je pa v Mariboru »ena svetovno dobra« glasbena skupina ob kateri lahko poslušalci uživajo vse konca nastopa. Tudi za naju je bilo naše zadnje srečanje izredno prijetno, ker spoštujeva in sva navdušena nad vašim glasbenim izborom in izvedbo ter prijetnimi izvajalci. Vsekakor se že sedaj veseliva našega ponovnega srečanja, najkasneje za prihodnji silvestrski večer. Upava, da nama bo uspelo' lioniste', ki organizirajo vsakoletni slavnostni ples (sedaj po novem v oktobru) opozoriti na vas. Sicer pa upava, da se morda, po predhodnem dogovoru, srečamo kdaj v Mariboru, če naju bo pot zanesla tja.                                                                                                       

Darja in Rajko   

Ljubljana,  05.01.2019

 

Ja, tudi midva sva uživala po toliko letih ob istem bendu in lepo vas je bilo videti in res je ja, še vedno ste odlični, čeprav v spremenjeni zasedbi (se vidi da se šef ni sprememil in da ohranja visoke standarde)… Imam pa en predlog: lahko bi vi vsako leto organizirali en ples oz. bolj poporočni žur , na katerega bi povabili vse svoje bivše pare ki ste jim igrali- organizirali hrano kot je bila super v hotelu Primus in verjamem da bi nas veliko prišlo. Treba bi bilo samo najti dober prostor in hrano, bend in plesalci pa so zagotovljeni- seveda ob primerni kotizaciji kot je bila tokrat npr. 30 eur/osebo. To je morda ena poslovna ideja   za leto 2019    Uspešen začetek leta 2019 in še veliko dobrih špilov. 

     

Laura

Šentjur,  20.02.2019

 

Hvala za lepo zabavo, prijaznost, lepe glasove... z vami je vedno lepo. Se se vidimo

Ana                       

pred 5 meseci

 

Profesionalizem, prijaznost, glasbeniki od pet do prstov. Vendar bi bile takšne besede preskromne za njihov trud, ki so ga vložili v to, da je moje praznovanje uspelo.S posebnim programom pa so ga začinili in pokazali iz kakšnega testa so. Kdor želi zabavo na nivoju, kvalitetno, raznovrstno,  skrbno izbrano glasbo, priporočam. Ne samo, da so odrasli pohvalili glasbo, še 8 letna punčka je izjavila; "Kako lepo pevka poje". Nasploh  Piki daje vedeti, da je "stari maček" poln energije, na prvem mestu "človek". Velika hvala Sanji, Borisu in Pikiju  

 

Igor Recek pred 7 meseci


Ja, da sem bolj konkreten, Piki je pravi človek, v prvi vrsti glasbenik, pevec, družabnik. Njegova vrlina je, da odlično zabava ljudi. Še bolje ga poznam iz časov plesov v hotelu Slaviji. Bil sem redni obiskovalec in so mi bili njegovi programi zelo všeč. Še bolj pa sem vesel, da sva po tolikih letih tudi soseda. LP 'Valter brani Bresternico'.      

 

Valter Pristovnik

 

 

 

 


 

Dne 24. 11. smo v lokalu Sedem v Mariboru slavili šestdesetletnico. Za zabavo je skrbel ansambel export-B. Bili so odlični. Naredili so enkraten "žur". Ponovno smo se počutili mlade ob nepozabnih melodijah naše mladosti in nepozabni "live" izvedbi na različnih instrumentih in vokalih. Vsi prisotni so bili izjemno zadovoljni. Toplo priporočam in želim ansamblu veliko uspeha.      

 

A. Pahor

 


 

Najboljsi ste!! Drzite se dogovora, zelo ste popestrili naso zabavo, tudi z Vasim programom in po skoraj 14 letih smo se ravno zaradi vase profesionalnosti in sirokega spektra glasbe ponovno spomnili na vas. Od srca Vam hvala za lep vecer, ob Vas smo kar pozabili, da praznujemo 50..    

 

Zvezda & Robi pred 1 letom

 


 

Bil je december in s tem praznovanje okrogle obletnice. Sem oseba, ki nisem pristaš D-jejev (da o tem ne bi bilo napačnega mnenja, jih nič ne podcenjujem). Sem pa pristaš žive glasbe. Skupino Export-b poznam že zelo dolgo in kadarkoli imam kako "žurko z okroglimi obletnicami", vedno se dogovorim za sodelovanje z njimi. Zaslužijo si res same SUPERLATIVE (od prijaznosti, hitre odzivnosti, to kar se domenimo res drži, družabnosti, kvalitete igranja). Ni bil problem podaljšanja časa igranja, izpolnjevanje glasbenih želja, skečev. Ni, da ni. Kdorkoli potrebuje ansambel, da bi imel "top" zabavo, vsakomur priporočam obrnite se na Export-b in prisežem, da ne bo FALIL. Toplo jih priporočam!!! ODLIČNI SO! Nisem bila zadovoljna samo jaz, ampak vsi moji gostje, ki pa jih ni bilo malo (samo 85). Fantje "VSE ČESTITKE". Obvladajo niz inštrumentov, "same pohvale". Priredili so nam tudi 20-minutni šov program, za katerega pa sploh nimam besed. Točno tako, kot bi poslušal opero v operi.   Joj kaki glasovi. SLAVČKI!!!!! Komaj čakam, da bom 60, zagotovo mi bodo špilali. Srečno!  Dodatne informacije o tem nastopu Export-B,  pa lahko dobite če me pokličete na 040/ 743-396.

 

TATJANA  pred 1 letom


Hvala skupini Export-B za odlično zabavo na najini poroki. Z nami so bili vse od obreda, kjer so poskrbeli za glasbeno spremljavo, pa do 5:30 zjutraj. Posebej za nas so pripravili pesem za ples s starši, ki do takrat ni bila del njihovega repertoarja. Glede na to da so bili svatje različnih starosti in iz različnih držav, so se prilagodili in igrali pesmi za vsakogar. Zato velja  pohvala ne samo od naju, temveč tudi od svatov, ki so rekli, da se že dolgo niso tako naplesali. Verjameva, da se vedno potrudijo maksimalno.

 

Tina & Izo pred 1 letom

 

Skupina za vsak okus. Družbo pa držijo vse do jutranjih ur..., preverjeno iz nastopa na poroki prijateljev. Letos pa tudi nama igrajo na poroki in se že veseliva.

 

Tanja pred 8 meseci

 


 

Glasbena zasedba Export B igra glasbo za vsak okus. Prepričana sva , da bodo v njihovi družbi uživali tako tisti, ki glasbo radi le poslušajo in tudi tisti, ki ob živahnih ritmih radi zaplešejo. Igrali so tudi na najinih ABRAHAMIH in totalno navdušili. Priporočava jih.                 

 

Irena in Milan pred 10 meseci

glasbena zasedba

export-B

iz Maribora, GSM: 041 294 369, e-mail: piki@krs.net